Kitchen room για το cooking club (όπως λέμε στα ελληνικά)


 Όπως ίσως γνωρίζετε, από την περσινή χρονιά λειτουργεί στο σχολείο μας με πρωτοβουλία των ...
καθηγητριών Φ. Ζουρούδη και Δ. Μακρυδημήτρη, cooking club! Ναι είναι αυτό που έφτιαξε και αγοράσατε-ή όχι;;;-τα ημερολόγια με τις συνταγές, την ημέρα επίδοσης των βαθμών του 1ου τριμήνου. Η συγκεκριμένη δράση είχε μεγάλη απήχηση στα παιδιά και συνεχίζεται και φέτος. Έχουμε μάλιστα την τύχη από αυτή τη χρονιά να είναι μέλος μας ο Τόνυ Καβαλιέρος, επαγγελματίας σεφ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να βοηθήσει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η βοήθεια αυτή περιλαμβάνει και τη δωρεά επαγγελματικού εξοπλισμού για τη δημιουργία πλήρους εργαστηρίου παρασκευής (κουζίνας). 
  Αυτό που λείπει είναι ο χώρος. Η πρόταση "έπεσε" για ένα χώρο στο πίσω μέρος του σχολείου, που αρχικά ήταν σχεδιασμένος για τουαλέτες, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει χρησιμοποιηθεί παρά μόνο σαν αποθήκη. Εκεί θα μπουν τα μηχανήματα και θα δημιουργηθεί και ένας χώρος θεωρητικής εκπαίδευσης. Όλα καλά και σας περιμένουμε στα εγκαίνια.... 

-Τι έτσι απλά και ωραία; 

-Όχι βέβαια.

Ακούστε και τη συνέχεια:
    
  Ο Σύλλογος κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της 20/1/2013 (το πρακτικό μπορείτε να δείτε στα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ή εδώ), πήρε απόφαση να αποδεχτεί βέβαια τη δωρεά του κ. Καβαλιέρου και επίσης ότι θα καλύψει όποια τυχόν παραπάνω έξοδα προκύψουν κατά τη διαμόρφωση του νέου χώρου (τα έσοδα από τα ημερολόγια που λέγαμε παραπάνω ότι αγοράσατε-ή όχι;;;). Προώθησε το αίτημα στο Δ/ντη του σχολείου, ο οποίος με τη σειρά του αφού πήρε τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου Διδασκόντων, υπέβαλε ως όφειλε ανάλογο έγγραφο (με ημερομηνία 6/2/2013 που μπορείτε να δείτε εδώ) στη σχολική επιτροπή. Η σχολική επιτροπή ζήτησε τη γνωμοδότηση της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου κι έτσι φτάσαμε 2,5 μήνες μετά, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (της 26/3), η κ. Πολυκαλά που εκτός από καθηγήτρια του σχολείου μας είναι και δημοτική σύμβουλος, να κάνει σχετικό ερώτημα. 
Δείτε στο παρακάτω video που βρισκόμαστε με το θέμα και από εκεί θα καταλάβετε πότε να ετοιμαστείτε για τα εγκαίνια....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages