Έναρξη λειτουργίας Ομάδας Γονέων !



Ο Σύλλογός μας θα οργανώσει  στο Σχολείο μας  Ομάδα Γονέων στην οποία θα δουλέψουμε ώστε να φτιάξουμε λειτουργικές σχέσεις με τα παιδιά μας. Να μπορούμε να τα κατανοήσουμε, να ενισχύσουμε την αυτοεκτίμηση τους, να εφαρμόσουμε αποτελεσματικά τα όρια,  να μπορούμε να διαπραγματευόμαστε και να χαιρόμαστε την σχέση μας  μαζί τους. Η Ομάδα Γονέων θα προσφέρει μοίρασμα και  στήριξη σε οποία ερωτήματα φέρουν οι γονείς.

Την ομάδα θα συντονίσει η κα. Κωνσταντίνα Βάμβουρα*.

Οι συναντήσεις της Ομάδας θα γίνονται ανά 15νθήμερο ημέρα Τρίτη, ώρα 20:00- 22:00 μ.μ. στον χώρο του σχολείου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στην Αναστασία Γιαννικοπούλου (6977316072, gianikana@gmail.com)

____________________________________________________________________________

*Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ανθρωπίνων Σχέσεων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού με σημαντική επαγγελματική εμπειρία στην ατομική και ομαδική Συμβουλευτική γονέων και εφήβων και στον σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό μαθητών στη Β/θμια εκπαίδευση. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα πεδία της κοινωνικής εργασίας και παιδαγωγικής (ΤΕΙ Κοινωνικής Εργασίας, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Εθνικο Καποδιστριακο Παν. Αθηνών) ενώ ασχολήθηκε με την Ψυχολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο (MSc Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Λονδίνου – UCL). Έχει εκπαιδευτεί στο ΑΚΜΑ στη συστημική ομαδική ψυχοθεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages