ΕΦΤΑΣΕΣ ?

Μουδιασμένοι από ακόμα ένα αδιανόητο ατύχημα στα Τέμπη, θέλουμε να εκφράσουμε την θλίψη μας για τον άδικο χαμό και τον τραυματισμό δεκάδων συνανθρώπων μας, κυρίως νέων παιδιών που τώρα άνοιγαν τα φτερά τους και επέβαιναν στην αμαξοστοιχία IC62. Η σκέψη μας είναι με όλες τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών και οι ευχές μας για επούλωση των πληγών τους.

Ακτίδα ελπίδας, η ανθρωπιά που κατέκλυσε το κοινωνικό σύνολο, με τις αυθόρμητες κινήσεις αλληλεγγύης αλλά και αποτελεσματικού εθελοντισμού. Σε μια εποχή που η αναίτια βιασύνη και η ασέβεια προς τη ζωή και τη σωματική και ψυχική ακεραιότητα τείνουν να καταστούν κανόνας, η φράση "πάρε τηλέφωνο όταν φτάσεις" μέσα από αυτή την τραγωδία ανέκτησε το αληθινό της νόημα, της ζωής του παρόντος και του νοιαξίματος για τον άνθρωπό δίπλα μας.

Ο Σύλλογος Γονέων με συγκίνηση και υπερηφάνεια στηρίζει την δράση των μαθητών του Σχολείου σήμερα 03.03.2023, που δείχνοντας ωριμότητα, κριτική σκέψη και ενσυναίσθηση αποφάσισαν να σχηματίσουν με τις σχολικές τσάντες τους τη φράση "ΕΦΤΑΣΕΣ ?".
Είμαστε όλοι επιβαίνοντες στην IC62.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages