07.05.2023 Είδαμε το σχολείο με άλλα μάτια!


Μια ανοιχτή αγκαλιά εγκάρδιων εθελοντών μαθητών του σχολείου μας, υποδέχτηκε σήμερα το πρωί της Κυριακής, τα αυριανά μας πρωτάκια στο σχολείο τους.

Ορμητικό ποτάμι, τα ενθουσιώδη και ανυπόμονα, τα μελλοντικά μας πρωτάκια, δεν βλέπουν την ώρα να αρχίσουν να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, να κάνουν ομαδικά project, ονειρεύονται να ξαναζωντανέψουν τον λαχανόκηπό μας, να κάνουν Parkour, να αποκτήσουν δική τους ραδιοφωνική εκπομπή, να μάθουν να φτιάχνουν podcast και graffiti, να επεξεργάζονται φωτογραφίες με photoshop, να ξαναπλημυρρίσουν με μυρωδιές την επαγγελματική μας κουζίνα, να δανειστούν βιβλία από τη βιβλιοθήκη μας, να οργανώσουν μουσικό γκρουπ, να τραγουδήσουν στις γιορτές με την χορωδία, αλλά και να συυμμετέχουν στο εργαστήρι μετεωρολογίας.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τη διεύθυνση του Σχολείου και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων 1ου, 4ου, 5ου και 6ου Δημοτικών Σχολείων Χολαργού που συνδιοργάνωσαν αυτή τη δράση μαζί μας.

Ένα τεράστιο μπράβο θα θέλαμε να δώσουμε στους υπέροχους εθελοντές μας που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με το κέφι και τη χαρά τους παρέσυραν τους φιλοξενούμενούς μας και παρουσίασαν το σχολείο τους αλλιώς.

Για όσους από εσάς δεν κατάφεραν να βρεθούν κοντά μας, σήμερα, τα αρχεία από τις αφίσες που έδωσαν πληροφορίες για την ιστορία και τις δράσεις του σχολείου μας, καθώς και κάποιες φωτογραφίες είναι διαθέσιμα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages