19.05.2024 : Δεύτερη Ημέρα Γνωριμίας με το 1ο Γυμνάσιο Χολαργού !

 


Την Κυριακή 19 Μαϊου για 2η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων του 1ου & 5ου Δημοτικού υποδεχτήκαμε  στο Σχολείο μας, τους μαθητές της Στ' τάξης των Δημοτικών που πρόκειται να φοιτήσουν την επόμενη σχολική χρονιά στο Σχολείο μας και τους γονείς τους. Μαθητές μας της Α' ξενάγησαν τους μελλοντικούς συμμαθητές τους στο Σχολείο μοιράστηκαν την εμπειρία τους από τον πρώτο χρόνο τους στο 1ο Γυμνάσιο Χολαργού απαντώντας σε ερωτήσεις κι απορίες τους.

Οι γονείς επίσης είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους και να ενημερωθούν από τον Διευθυντή κ. Σ. Πάντο, τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου και εθελοντές γονείς μαθητών της Α΄  για τη λειτουργία του Σχολείου, τις δράσεις και τις δραστηριότητες του Σχολείου και του Συλλόγου Γονέων.

Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Διεθυντή κ. Σ. Πάντο, την Φύλακα άγγελο του σχολείου μας κα Κάτια Παπαγεωργακη  και βέβαια τους εθελοντές μαθητές και γονείς μας για τη συμμετοχή και τη συνδρομή τους στο όλο εγχείρημα.

Η συνεργασία μας των Συλλόγων Γονέων των τριών Σχολείων ( 1ου Γυμνασίου, 1ου Δημοτικού και 5ου Δημοτικού Χολαργού) υπήρξε για μια ακόμη φορά εξαιρετική, έδωσε σε όλους μας χαρά και στερέωσε τις βάσεις για πολλές ακόμη συνεργασίες στο μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages