23 Οκτωβρίου 2011 - Συνάντηση


Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 18:00 στο καφέ chill out θα συναντηθούμε για να συζητήσουμε τα παρακάτω:
  1. Απολογισμός της συνάντησης μας με τον Διευθυντή, τους καθηγητές, το 15μελές και τους γονείς.
  2. Προγραμματισμός της συνάντησης μας με τον Διευθυντή για ενημέρωση σχετικά με τα λειτουργικά κενά του σχολείου και τη συζήτηση με υπεύθυνο του Υπουργείου Παιδείας.
  3. Ορισμός συντονιστών για κάθε τμήμα ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωση και επαφή με τους γονείς.
  4. Προγραμματισμός δράσεων
 

Η συνάντηση είναι ανοιχτή και οποιοδήποτε μέλος του συλλόγου μας θεωρείται αυτονόητο πως έχει  τη δυνατότητα να συμμετέχει, εκφράζοντας την άποψή του ή τις προτάσεις του. Παράλληλα το εύρος της συμμετοχής προσδιορίζει και την προοπτική των δράσεών μας. 

    4 σχόλια:

    1. Θα ήθελα να δημοσιεύονται και τα πρακτικά των συνεδριάσεων και οι προτάσεις που ακούστηκαν στην συνεδρίαση.
      Επίσης όπως έμαθα αύριο μάλλον γίνεται συμβούλιο καθηγητών με θέμα την συμπεριφορά ενός καθηγητή. Φαίνεται ότι ο διευθυντής του σχολείου δεν έχει σκοπό να χαριστεί σε κανέναν. Συμβούλιο καθηγητών με τέτοι θέμα από τον πρώο μήνα δεν το συναντας εύκολα.
      Το ερώτημα είναι αν υπάρχει τρόπος να γράφουμε εδώ και νέα κρούσματα για να προσθέτουμε εμπειρία.
      Σήμερα έμαθα για ανάρμοστη συμπεριφορά δεύτερου καθηγητή. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να εκθέσω ανθρώπους χωρίς να έχω διασταυρώσει τις πληροφορίες. Ακούω προτάσεις. Πως μπορούμε να διαχειριστούμε ένα τέτοιο πρόβλημα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Θα ήθελα το blog πιο ζωντανό. Να αναρτώνται και τα πρακτικά των συνεδριάσεων να βλέπουμε τις προτάσεις και τους προβληματισμούς και να βλέπουμε και τοποθετήσεις από τα σχόλια.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Θυμίζω τη δέσμευση του διευθυντή για ατομική συνάντηση των καθηγητών με όλους τους γονείς μαζί. Τονίζω ότι δεν εννοώ την καθιερωμένη συνάντηση ενός γονιού με έναν καθηγητή για την πρόοδο του παιδιού του, αλλά για συναντήσεις γονιών καθηγητών με θέμα συζήτησης τον τρόπο διδασκαλίας και τον ρόλο του γονιού στο σπίτι.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Pages