Συνάντηση Γονέων Α4


  Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των γονέων και κηδεμόνων του Α4 του σχολείου μας. Μέσα σε εξαιρετικά φιλική ατμόσφαιρα όλοι όσοι κατάφεραν να εξοικονομήσουν λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις τους, έκαναν το πρώτο βήμα γνωριμίας και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενισχύοντας τις προσπάθειες του Συλλόγου Γονέων και

 Κηδεμόνων του Σχολείου, αλλά και αυτές του Συλλόγου των καθηγητών.
  Στη δίωρη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων, κατάθεση προτάσεων και ιδεών, και με τον καλύτερο τρόπο συνεχίστηκε η ενεργή συμμετοχή τους που είχε αφετηρία την πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου για τη φετινή χρονιά, το πάρτι των μαθητών τον Οκτώβριο.
  Αποφασίστηκε μάλιστα το επόμενο ραντεβού να είναι την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, ώρα 6.30 μ.μ., μαζί με την καθιερωμένη συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Εκεί θα γίνει και η επίσημη καταγραφή των προτάσεων και της συμμετοχής των γονέων στις διάφορες δραστηριότητες του Συλλόγου.
  Οι Συντονιστές του Α4 πλέον είναι τέσσερις, γεγονός που αποδεικνύει την επιθυμία των γονέων του Τμήματος να αναλάβουν δράση τόσο εντός του σχολείου όσο και εκτός, με ενίσχυση των εξωσχολικών δραστηριοτήτων των παιδιών. Παροτρύνοντας δηλαδή την παρέα των παιδιών της Τάξης και στις ελεύθερες ώρες τους.

  Επιθυμία όλων μας είναι να μεγαλώσει η παρέα του Α4 και να βρει μιμητές η πρωτοβουλία τους και στους γονείς των άλλων τμημάτων του σχολείου.

1 σχόλιο:

  1. Ανδρέας Δημητρόπουλος05 Νοεμβρίου, 2015 11:13

    Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία. Καλή επιτυχία στην κοινή προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages