Δράσεις 2017-18


Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

  Ο Σύλλογός μας με γνώμονα την όσο το δυνατόν ολόπλευρη κάλυψη των ενδιαφερόντων και αναγκών των παιδιών, αποφάσισε και φέτος να συνεχίσει το πρόγραμμα δράσεων με πραγματοποίηση διάφορων δραστηριοτήτων μετά τη λήξη των μαθημάτων. 


Έτσι, για όσους ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε μια ιδιαίτερη ξένη γλώσσα, θα λειτουργήσει τμήμα εκμάθησης ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ. 
Για όσους και όσες είναι “fan” του χορού, θα δημιουργήσουμε τμήμα PILATES για τις μαμάδες και όχι μόνο. 
Επίσης θα λειτουργήσει τμήμα εκμάθησης PHOTOSHOP, για όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις γνώσεις τους στους Η/Υ.
Σε συνεργασία με το αντίστοιχο τμήμα του ΓΑΣ Χολαργού, όσοι μαθητές μας θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα του Πινγκ-Πονγκ, θα έχουν έκπτωση 50%.
Υπεύθυνος για τις παραπάνω δράσεις με τον οποίο και μπορείτε να επικοινωνείτε για περισσότερες  πληροφορίες, είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου Δ. Κανακάκης (6946248259). 
Σε συνεργασία με τις μεγάλες ομάδες της Α1 μπάσκετ (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ), τα παιδιά με τη συνοδεία γονέων μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, συμμετέχοντας στις ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ (υπεύθυνος ο ταμίας του Συλλόγου Α. Καβάσιλας, 6932361610). 
Τέλος, κλείνοντας την πρώτη φάση της ενημέρωσής σας για τις δράσεις μας-γιατί έχουμε στο μυαλό μας κι άλλες για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε στο άμεσο μέλλον-πρόθεσή μας όπως και πέρσι είναι να λειτουργήσει τμήμα GRAFFITI για τους μικρούς μας καλλιτέχνες (υπεύθυνη  η γραμματέας του Συλλόγου Κ. Βογιατζάκη, 6956033003).

  Τις συμμετοχές των παιδιών σας μπορείτε να δηλώνετε συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία στη φόρμα που θα βρείτε "πατώντας" στην εικόνα στο πάνω αριστερά μέρος της σελίδας μας μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε και με τους αντίστοιχους υπεύθυνους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages