Χριστουγεννιάτικη Δράση 2023!

 


Παίρνοντας αφορμή από την άνευ προηγουμένου συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στο σχολείο μας και αφουγκραζόμενοι την βούληση των μελών μας για δράση αλληλεγγύης προς στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, φέτος τα Χριστούγεννα το ΔΣ του Συλλόγου μας πρόσφερε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου και των Λυκειακών Τάξεων της Ιτέας του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας.

Τα παιδιά προετοίμασαν όμορφες χριστουγεννιάτικες κάρτες με πολλές ευχές για τους συνομηλίκους τους στην Ιτέα, των οποίων η οικογενειακή αλλά και η σχολική ζωή δοκιμάστηκε από τις καταστροφές και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες

Τα δώρα μας συσκευάστηκαν χριστουγεννιάτικα από τα παιδιά μας με τη βοήθεια και τον συντονισμό της φιλολόγου κας Βασιλικής Μαριδάκη, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την συνεχή και άοκνη στήριξή της σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου μας. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον μαθηματικό κο Δημήτρη Κατσάρα, πρώην εκπαιδευτικό του σχολείου μας, που υπήρξε ο σύνδεσμός μας, λόγω καταγωγής, με την περιοχή καθώς και την εκπαιδευτικό Τεχνολογίας του Γυμνασίου Λ.Τ. Ιτέας κα Ευαγγελία Τσατσαρέλη για τη βοήθεια της στην οργάνωση του όλου εγχειρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages